Verbinden

Dit is het helpcentrum van Bytes. Wij hebben de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat je vraag hier niet bij? Neem contact op met Bytes. :-)

Huisregels


Op Bytes hanteren wij een aantal huisregels om alles zo leuk en gezellig te houden. Als jij of iemand anders de huisregels overtreedt dan kan er een blokkade volgen.
● Je gebruikersnaam, voor/achternaam mag geen scheldwoorden bevatten.
● Je mag geen ongepaste inhoud plaatsen op Bytes.
● Schelden, beledigen of pesten richting andere Byters is verboden.
● Plaats geen erotische, ongepaste foto's of video's op Bytes.
● Nepprofielen zullen NIET geaccepteerd worden op Bytes, hier kan aangifte gedaan worden bij de politie.
● Je bent minimaal 13 jaar of ouder en hebt toestemming van je ouders/voogd om lid te worden van Bytes.

Profiel aanpassen


Hoe doe ik mijn profiel bewerken?
Klik rechtsboven van de website op je profiel icoontje. Je ziet nu een lijst, kijk onderaan voor het knopje Instellingen.

Hoe stel ik een omslag foto in?
Je ziet bij Instellingen het tabje Profielafbeeldingen, druk op de tab en klik op de de profielfoto of omslagfoto om deze aan te passen.

Hoe stel ik mijn berichten op privé of alleen vriendin in?
Het instellen van de privacy is ook in de Instellingen te vinden. Druk op het tabje Privacy. Hier kun je de privacy instellingen veranderen van je profiel, berichten en online status. Oude berichten zullen mogelijk nog openbaar kunnen zijn.

Functies


Hoe blokkeer ik iemand die mij lastig valt?
Ga naar het profiel van de persoon die je wilt blokkeren. Druk op het knopje met drie pruntjes en klik op Blokkeer. Geblokkeerde personen kunnen geen dingen meer zien op jouw tijdlijn, een bericht sturen of als vriend toevoegen.

Hoe deblokkeer ik iemand weer?
Ga in je persoonlijke instellingen naar het tabje Geblokkeerde accounts. Hier staat een lijst van gebruikers die jij hebt geblokkeerd. Achter de gebruikersnaam druk je op Deblokkeer.

Hoe rapporteer ik een reactie of bericht?
Klik rechtsboven van een reactie of bericht op het vinkje en druk in de lijst op Rapporteer. Het team van Bytes zal het bericht nakijken en indien verwijderen als het in strijd is met de huisregels.

Zijn er ook spelletjes?
Wij werken hard om spelletjes te plaatsen op Bytes. De spelletjes zullen alleen via een computer of laptop werken.

Hoe kom ik aan een geverifieerde badge?
De geverifieerde badge is voor beroemde personen, pagina's of groepen met een grote community van 10.000 leden. De badge wordt ook gedragen door het team van Bytes zodat het échte team herkend kan worden.

Bytes Team


Wie beheerd de website van Bytes?
Antares, - Eigenaar